Skip to content

Iarna aduce scumpiri la RCA

24 Noiembrie 2011


Daca in ceilalti ani, de sarbatori, asiguratorii ieftineau pretul la RCA, anul acesta s-ar putea sa asistam la scumpirea acestuia.
In primele 8 luni ale anului, asiguratorii dornici sa incheie cat mai multe polite RCA au scazut foarte mult pretul acesteia, uneori lucrand in pierdere. Aceasta scadere a pretului s-a propagat si in cazul serviciilor oferite uneori acestea fiind mai slabe calitativ si cu intarzieri nejustificate.

Bogdan Andriescu, presedinte UNSICAR (Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania)a spus: „Nu cred ca mai e loc pentru asiguratori sa duca tarifele in jos. Ei sunt deja cu mult sub normal, asumandu-si riscuri foarte mari. Dimpotriva, ar trebui sa vedem majorari, macar cat le cresc riscurile prin majorarea limitelor maxime de despagubire, prin incorporarea inflatiei si a cresterii cursului de schimb”

Conform unor analize pretul normal al politei RCA, ar trebui sa fie de doua ori mai mare decat este in prezent, asa ca scumpirea acestora este inevitabila.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: